Khamis, 22 Oktober 2009

Rutin kerja akak dah start balik..

Semalam kena gi workshop lagik....boh san tahap gab ban..peng san
Sib baik tempat training tu ok dan view tempat lepak coffee break dia chantek..kira oklah

Sempatlah snappy snappy gambo sebelom bateri henpon akak kong kali kong :(

Stuck dalam jem semalam dekat 2 jam. Fuh..legoh giler kaki akak walaupun keta oto..rasa dah lamer beno tak kena jem truk cam tu..penat sgt

6 ulasan:

mamamin berkata...

assalamualaikum bieza..

jalan jem ni dah jadi sebahagian dalam hidup orang-orang dikotaraya..

sabo jer la bieza..

Mama hanya buat bisness kecik2 jerk bieza.. ABJJ

reen berkata...

bz sngt ye kak..

sian dia...

Ejay berkata...

akak workshop katne ni?

nmpknya mcm dekat je ngan area opis saya nih..

akak_bieza berkata...

w'salam mamamin,

yelah..dah itu adab resamnyer di kota..kalau di desa berbasikal sajerkan :)

ABJJ? aper tu

akak_bieza berkata...

Yelah reen..kerja nak wat camner..utk sesuap nasi :)

sesuap.. *hadoi cukup kea reen :P

akak_bieza berkata...

Salan Ejay,

Buat kat pacific regency menara panglobal..dekat kea?