Jumaat, 2 Oktober 2009

Beraya di Ofis Plak..Makan time


Sambutan Aidilfitri masih terasa....balik ofis Isnin aritu diorang buat makan-makan...


Yey yey yey :) dapat makan
Boss hakak..kesian pegang pinggan kosong *mintak kak lemang sepotong saya mahu makan kerna perot kosong..




Tenagawati yg bertungkus lumus menjayakan majlis..yg hujung belakang tu chef ketua masak..sebelah tu hakak lah..*ops terserlah kejendulan dahi hakak...kalah tok t :P




Potong kak potong..jgn terpotong jari udah..nanti yg makan sumer tumbuh siong...hahahahha

Macam macam ada..lemang, nasi impit, satay, rendang beehoon goren, mee goreng ...fuhyoooooo giler makan gitiew...



Makan time..nyum nyum


Terimakasih pada opismate hakak MaMaPink sudi jadi photogrpher free hari tu


So geng sumer...enjoy :P
*lepas nih kena jumpa kak JDM baju oren untuk kempiskan perot hakak yg boncit

6 ulasan:

DDrfauziah berkata...

Hi, assalamualaikum.
SELAMAT HARI RAYA. Sorry ye. Kak G dah ke US aritu. Ada sikit urusan kerja sambil jalan2. Baru je balik.
Tahun ni Kak G tak buat 'open house' tp sentiasa terbuka menerima tetamu. Cuma seeloknya diberitahu dulu takut sudah terikat dgn janji undangan lain. Mcm ari minggu ni nanti, byknyer undangan! Penuh padat tp hanya dpt memenuhi 5 saje.

akak_bieza berkata...

W'salam Kak G..selamat hari raya gak..org US sihat :)

Memang pun minggu ni sabtu ahad penuh dgn undangan open house..bertambahlah berat badan saya kak G..huhuhuhu

Ejay berkata...

sambil buat makan2 kat opis tu.. sambil2 buat fashion show kan. masing2 nak tayang baju raya.. hahaa.

akak_bieza berkata...

Salam Ejay,

Wah! pandai kau meneka dik :P
memang diorang sumer pakat pakai baju raya 2009..
hakak jea yg low profile hehehe

reen berkata...

hakak!!!..
sonok sakan ye...lemang..wah,sedapnya!!!
dh nk abis raya baru jnguk lg ke sini.huhuhu

mama kiter berkata...

salam bieza..lama sungguh kita tak berbicara..dah habis raya di rumah, beralih pula di ofis ye...selagi x habis syawal..

sekarang syawal dah habis..kita kena lah try2 turunkan berat bdn yang agak2 anik semasa syawal..

huhuhu..mama pun dah tembammmm...tak relaaaaaaaa...