Khamis, 30 Julai 2009

Hajat Tak Kesampaian

Hyundai Peace!!



Hajat hati nak menang trip pegi Europe, paling tidak pun dapay keta Hyundai sebijik..especially Matrix..akak minat sgt keta tu.


So tengahari tadi dengan semangat membara pergilah mencari keta Hyundai Matrix nak posing dan snappy gambar utk masuk peraduan. Nasib baik ada pulak satu tgh parking kat tempat area opis akak. Per lagi snappy tak hengat..hehehe

Mana tau rupa-rupanya peraduan Which Hyundai R U? dah tutup..Cis bedebah hampeh tul..


hu hu hu..sedey..nak nyanyilah cam nih..one two three

Tidak kesampaian hajat akak (lirik asal-cinta kita pepandai jea tuko)
Kubawa harapan kupendam impian
Dikejauhan ini
Ku mendoakan
Agar kau bahagia
Tiada lagi duka
Daku rela berundur diri
Ku pasti dikau kan fahami
Hyundai oh Hyundai ! Di mana kauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

6 ulasan:

Pink Mama berkata...

sabar kak....sabar....apa kata akak bawak balik jer kete yang akak tengah posing tu =)

@e_da berkata...

hehe lawakla akak ni.. manatau nanti 1 hari ada rezki...

akak_bieza berkata...

Pink Mama:

Iyolah nanti akak lipat masuk dalam kotak kasut vincci bawah meja akak erk =)

e_da:
Doa-doakanlah..mana tau =)

reen berkata...

salam..
x pe la lom rezeki akak kot..mana tau tahun dpan lak ur turn..:)

sy pn pnah brangan2 cm akak gak..he...

oneyani berkata...

ehehe agak sedih la=p

tp kan akak..smlm yani dgr hot fm pasal rezeki tergolek..hm cite die..ah nant baca entry la..mcm menarik gak..bole buat entry.hehehe

akak_bieza berkata...

reen -
angan ku musnah ingat nak kerek balik kampung raya nih..hu huhu

yani -
akak pun dengar gak, ader kakak tu kata simpan sijil simpanan premium 50 dapat keta camry..fuyooo
harus ku ke BSN beli SSP..tungguuu