Selasa, 15 September 2009

Buang Sawang


Hadoiii...lamanya tak kemas rumah..dah bersawang :P..tu nampak tak dah bersawang umah komputer akak nih...penuh sebab lama tak buang..ni nak buanglah nih. Kasi kurang skit sawang..


Akak sibuk bebenolah pulak sejak dua menjak nih. Lansung tak sempat nak hap det blog. Tambah lagi bandwith tak cukup..selalu hoping hoping buat akak punya mood pun hop hop jugak..huhuhu
Last week akak cuti 3 hari kau...haha tak hengat... biarkan..ado akak pedulik..janji gaji jalan :P

Hujung minggu tak dea aktiviti pun sebab anak akak periksa...kena quarantin..tengok ikan tengok kucing..siang ikan siang kucing Opsss...melampau!

Citer pasal siang kucing masa akak cuti-cuti ari tu anak akak yg kecik tu puasa, sibuk tanya


"Mama masak apa bukak puasa ari nih"
"Masak rendang"
"Haaaa *dgn wajah cerianya ..rendang apa mama, ayam kea..ummm sedapnya"
"Tak.."*buat muka serious jea

"Habis tu.."

"Mama buat rendang kucing..nak? sssedddap" hahahahahaha

"Mama jahattt...Belangggggg lari nanti mama nak siang sembelih masak rendang *sambil menghambat belang suh lari, kusing tu tgh tido, bengang jea :P

Semalam ada workshop budussssangattttt...nyampah tak yah citer

Ari nih dapat kerepek yg akak order dari budak opis ari tu..jejari bilis dan opak-opak.


Nampak sedap kan...memang sedap pun *poser nih nampak apa pun sedap






10 ulasan:

SheQeEN.. berkata...

hye akak bieza..best nye kerepek.. ;))

nanti pegi blog amik kad raya eh.. ^^

Ejay berkata...

akak ni pun..
gurau ngan budak2 tu tak hengat.hehe.
budak2 ni kadang fikir lurus tau.
bahaya.

al-Wann berkata...

yup2, time pose nie sume bnde nmpk sedp,he2..

ArissaPutri... Moment in My Life berkata...

rajinnya akak sapu sawang .. :)

akak_bieza berkata...

Hye sheQeen,

Raya raya nih seronok mengudap kerepek :D

thanks dear bagi kad raya..i will

akak_bieza berkata...

Salam Ejay,

Kalau nak tau akak memang suka gurau..tapi bila tang marah..hah kena marah kaw kaw punya..

..hehehe :D

akak_bieza berkata...

Salam al-Wann,

Nampak ikan bilis goreng punyalah sedap..sedangkan alahai selalu tu biasa-biasa jea kan :D

Dugaaannnn..hehehe

akak_bieza berkata...

Salam Arissa,

Hahahaha...sakit tengkok akak tau :P

alyyani berkata...

ingatkan akak bz buat kuih raya. heheeh.. lama tul senyap nye..

iza iziana hasan berkata...

hye kak.....nice blog :)