Jumaat, 4 September 2009

Masuk KL

Lepas habis dgn appraisal, akak sibuk dengan submission. Tak dapat nak hup date blog tambah-tambah lagi internet slow langsung tak bleh bukak..

"Cannot find server" katanya.


Ada nampak akak kena tag tapi tak sempat nak reply lagik. Sat lagi tengok cam internet ok jea :D


Semalam akak masuk KL. Lepas 9 bulan meninggalkan KL. Ada training.


Adaka buat training time bulan posa..hish depa nih no brain at all. Tapi no choice, kena pi gak. Time depa pi coffe break dgn lunch akak layan baca majalah mingguan wanita edisi raya gambar tok ti dgn tok k. Comei sugguh. sib baik boleh balik kul 5.00pm. Kalau tak memang akak akan blah jea..ta da nak tunggu aih sampai 5.30pm.


Itu pun nak elak traffic jam takut sampai rumah lambat akak naik LRT dan Monorail. Biasalah bersesak-sesak..huhuhu dulu akak selalu cam tu...
Masa pagi tu sempatlah akak snappy snappy gambo tempat yg akak gi training tu. Layann..




Jalan depan bangunan tu petang semalam...punyalah jam giler..sib baik akak naik ketapi. Alhamdulillah sempat sampai umah sebelum kul 7pm :D

3 ulasan:

al-Wann berkata...

ktner tue kak?

akak_bieza berkata...

Kat Jalan Perak..

DDrfauziah berkata...

Hi, aslmkm.
Sorry, semalam bz sgt. Tgh mlm 2tired plak .. cuba buat posting pun tersengguk-sengguk, ujung-ujung tido je.
Tq 4 ur comments ye. Selalu le jengah. Kak G just luv 2 share my knowledge and experiences...berdoa cara Kak G berjariah dirahmati Allah, insya Allah.