Khamis, 27 Ogos 2009

Appraisal time..ada naik ka?

Minggu ni minggu appraisal....sibuk siapkan KRA lah...performance report lah...update JD lah..memacamlah aktiviti setahun sekali nih.
Akak, sempoi...suh staff isi sendiri point diorang. Senang tak payah pening kepala. Sampai kat orang atas kena adjust gak kan....
Interview dgn boss, sempoi gak...dia isi jea ikut suker dia...alhamdulillah ok lah..no complain =)
Untuk mereka -mereka yg tgh buat appraisal...good luck bebeh...

10 ulasan:

alyyani berkata...

kak,sy doakan ade kenaikan. lepas tu dpt bonus raya. amin...

Ejay berkata...

dah bertahun2 kerja sini
tak naik2 pangkat pun
apa pun, syukur atas rezeki yg ada...

akak_bieza berkata...

Salam Yani,

Terimakasih bebanyak...share market merudum nih...tak taulah

Bonus raya? hadoiii...company ca ya nun alif nih...pakat tak dealah

akak_bieza berkata...

Salam Ejay,

Tak pa...bersyukurlah dgn apa yg kita ada sekarang..insyaallah aa rezeki tu nanti =)

reen berkata...

sabo kak...sabo..
smoga murah rezeki akak tahun ni..

akak!!..
d tag..sila lihat senarai nama akak ye..

DDrfauziah berkata...

Aslmkm. Tq 4 following Kak G. All the best 2U. Ni, kira-kira org gomen ke org korporat/private?
Selamat semarakkan puasa.

sue @ ela berkata...

best la klu naik

akak_bieza berkata...

Salam reen,

Actually akak tak reti buat menda menda nih..tapi demi reen akak cuba na ;D

akak_bieza berkata...

Salam Kak G,

Terima kasih sudi jengok dan tinggalkan nota kat blog Bie ;D

Kak G, lepas tolak campur Bie ni kira org private la..

akak_bieza berkata...

Salam Sue@ela

Memang best...i likeeeeee..itupun kalau naik...

kalau tak naik...syukur masih punya pekerjaan :D