Khamis, 12 November 2009

tenyeh tenyeh pas tu blah :P

Demi melonggarkan otot-otot tengkuk yg semakin mengeras..pi jenjalan kat guardian ..tak hingat lama dah minggu lepas kot *matilah tak hup date blog kuikui
Pi lah masuk Guardian kebetulan ada promosi...bukan aper akak beli eye make up remover jea..



Biasalah masuk Guardian mesti ada tempat try test kosmetik..akak pun tertarik dgn Revlon punya lipstick tu..ntah apa namanyer


Apa lagi pi lah tenyeh-tenyeh test sana test sini..agak agak cantek jea tenyeh :P





Pas tu blah..siap pakai sampai petang

Jom tengok :P



10 ulasan:

alyyani berkata...

cantik kaler lipstick tu kak, bole la beli nanti. match dgn tudung tu pulak :)

p/s : banyak nye tahi lalat kat mulut akak, mesti mulut manis ni kan. heheh..

mamamin berkata...

ekceli kan bieza.. anda ni sgt comel.. ikhlas dari hati :))

al-Wann berkata...

wah lipstik tbaik dr ladang pnyaa!haha

akak_bieza berkata...

yani..free belasah jea
ada duit lebih bleh arr beli :D

akak_bieza berkata...

comel..la cik na :O

blum tengok badan lagi chomel..:P

akak_bieza berkata...

Wan..ceh! dari ladang katernyer

siot jea :P

akak_bieza berkata...

Yani,

manis, masam pahit sumer ader :D

redha jea..dah kejadiannya cam tu :D

Kamezaim berkata...

nak tumpang tenyeh sama boleh ke kak? hehe

Kamezaim berkata...

comellah tahi lalat tu, nak pinjam sayu boleh? ala,satu je.. hehe nak letak tepi hidung sy.. hehe

akak_bieza berkata...

kamezaim *aperpelik na bunyi nama ko nih :D

tahi lalat ni hak cipta terpelihara...hehehehe

tengok sajer amik tak bleh :P