Jumaat, 7 Ogos 2009

Darabif - Rezeki hari Jumaat







Wah! memang rezeki hari Jumaat, ada orang banjer akak lunch makan burger Darabif..
Mesti korang sumer tak pernah dengar kan keadi burger baru nama Darabif a.k.a daging dara..
hek erm...daralah sangat..very the virgin hokeyy..nyanyi lagu Madonna sekarang
*agak-agak lepas makan stok mak-mak cam akak nih boleh kembali dara ker?
Uh! like a virgin, touch for the very first time..ooyyehh
ok ok dah melalut dah sambung criter tadi
Kedai nih baru jea bukak kat tempat opis akak. Makanan dia pun sedap..lagi sedap kalau free dan orang banjerr..yey yey yey
Roti tak ler kering sgt macam McD dan daging burger dia very the juicy juicy siap balut dgn telur lagik ala-ala burger jual kat simpang umah akak..potion sederhana cukup utk lapik perut masa lunch.
Punyalah sedap makan lansung lupa nak snappy snappy gambar. Sempatlah akak berbual dengan owner dia yg hensem ala-ala pak arab tu tapi katek..hihihi * camlah aku tinggi bebeno

Tapi kalau dia tengok akak mendongak tu stok-stok katek ler...ayam seramerr* jahat mulut tak der insurance wakaka

Masa nak balik sempatlah kawan akak nih ambik flyer dia untuk simpanan di ofis. Jadi akak pun tanpa menghampakan korang semua snappy snappy ler gambo buat tatapan.

Sesiapa yg nak merasa makan Burger Darabif nih singgah ler kat outlet baru dibuka. Aga-agak terlajak dtg ke Damansara Uptown nih bagi tau akak hokeyy..bleh kita gi sesama tapi bayar sendiri-sendiri * senyum simpul sambil gentel hujung kertas A4

5 ulasan:

*MaMa HeRdA* berkata...

sedapnyeeee akakkkk..nak gi jauhhhhh..>>salam kenal<<

SheQeEN.. berkata...

uhuk.. asal semua belog nak tayang makanan nih.. adeh adeh.. TENSI+LAPO=TIDO. HAHAHA

alyyani berkata...

kak, ktne kedai ni? kajang ke? kajang ktne? nak la try gak. malaysian fast food ek?

akak_bieza berkata...

herda:

alar...cian dia..tak pa la hang tengok gambaq saja no =)

Qeen:

almaklumlah TGIF..heheh makanan lagik. tensi+lapo bleh tido ka =)
lapo erk cian dia

yani:

Kajang tak dak outlet arr..meh ar sini. betul it's one of m'sia fast food =)

Pink Mama berkata...

Kak...tak aci ni nak kena pergi lagi ni. Nak tgk owner stok katik tu...muahahahaha