Khamis, 6 Ogos 2009

Nostalgia Rock Kapak

Pagi nih entah cam ner kenangan akak melayang-layang ke zaman akak muda-muda dulu..ala zaman rock kapak lerr


FBI ngan Fafau diorang pegi pusing lagu-lagu kat radio FM zaman akak dulu-dulu..haiyooooo cair lulur lebur jantung akak..trus tak der mood nak gi kerja..nak lepak jea dlm keta dengar radio..sempat gak akak sms hasben suh tukat channel Hot FM layan lagu lama


Damasutra
Umpama mimpi dalam mimpi ..haiyoo teringat zaman bercinta dulu..


Exist
Pohon Cemara..haiyoo tingat mamat askar Shah yg dok gila kat akak dulu...


Sofia
Cinta padang pasir..haiyoo tingat kat budak sarawak Melati yg duk satu rumah sewa ngan akak dulu...


Eye
Cinta untuk Nabila..haiyooo tingat suker sgt lagu nih sampai anak akak pun bagi nama Nabila...


Actually FBI ngan Fafau diorang akan putarkan lagi byk lagi lagu-lagu lama tu siap nak call 2 artis popular zaman rock kapak dulu....siapa erk?


Dari tempat parking keta bawah pokok tu akak dok nyanyai riang lagu Damasutra..samapi guard kedai LX Mode tu dok jeling kat akak * apa hal lu jeling kat gua pepagi sumpah jadi katak baru tau hehehe


Tak sabar-sabar nih nak dengar online...aleh-aleh website tu kena block pulak..cis bedebah sunggoh budak-budak IT nih..ni yg aku anti budak IT nih..


Oh! tiiiddddaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkk....
aku nak dengar lagu rockkk kapaaaakkkkkkkkkkkkkkk =(

8 ulasan:

alyyani berkata...

mmg layan la pagi td. ramai dok dalam kete nak dengar hot fm am krew. nasib baik saya ke tmpt lain dulu, so jauh skit perjalanan. lagu2 skang tak se best lagu dulu la kan? lagu dulu evergreen..

Afzan berkata...

ala akak ni.. kan skrg ada segmen hotfm otai.. tu pasal byk lagu rock kapak.. jgn kata akak, saya pun tringat zaman skolah dulu.. zaman cinta monyet dulu.. hikhik.. lagu rock time tu sumer tangkap leleh! :)

Pink Mama berkata...

hamboiii Kak...rock kapak ya....apasal hari tu tak pergi konsert Search jer =)

akak_bieza berkata...

yani:
memang pun setuju sgt..lagu rock kapak dedulu..haiyooo akak tangkap lentuk babe!

Afzan:
wah wah..monkey luv erk
haiyoo tangkap leleh air lior sampai tengkuk tu yg lentuk tuh =)

Pink Mama:
search tu kureng skit..search untuk stok makcik makcik jerk..akak nih stok mama mama rock gitiew..auwwwww =)

Afzan berkata...

:) (senyum tersipu2).. akak tau kumpulan samudera tak? zaman saya form 1 form 2, layan leleh lagu dorg.. salam sejahtera, bila diburu kenangan & byk lagi.. adus..

al-Wann berkata...

kak, sy lyan sangat lagu2 rock kapak nie..damasutra antra yg best..kau yg brnama seri plg lyan..best..ahaks..

akak_bieza berkata...

afzan:
wah! peminat kumpulan samudera erk..akak boleh bayangkan ayor lelh korang menetes netes..heheh
akak bukan aper dengar lagu rock kapak nih terraaserrr mudderrrr..fuh

*tak sedor diri sunggoh

al-Wann:
Damasutra tu favorite akak..zaman masa bercinta ngan hasben tu
tambah-tambah lagu Asyik..
mak ai rasa nak terbang

lagi satu kump apa tah..tajuk lagu dia Engkaulah Yg Satu

*huhuhu...netes netes

Afzan berkata...

eh.. tak le minat sgt2 dgn kumpulan samudera tu kak.. minat lagu die je.. lagu rockkapak ni byk gak org post kt youtube.. tak sangka budak2 skrg pun ada yg layan lagu dulu2..