Khamis, 6 Ogos 2009

Saya ada kucing

Saya ada kucing.

Kucing saya warna hitam.

Nama kucing saya Belang.

Saya bagi Belang makan ikan goreng campur nasi putih.

Kucing saya kucing jantan.

Dalam blog pun saya ada seekor kucing.

Kucing itu pun warna hitam.

Nama kucing itu Cek Tam.

Saya tak bagi Cek Tam makan sebab dia tak boleh makan.
Kucing saya kucing jantan ..isk tak betina...iskh
Sebenarnya ..syuuut kasi pelan skit sore
saya tak tau jantina kucing saya yg tinggal dalam blog itu.
Oleh itu marilah kita nyanyi lagu Saya Ada Kucing..satu dua mula
Saya ada kucing
Ekornya panjang
Bulu hitam putih
Cantik berbelang
Bila saya panggil
Dia pun datang
Tersangatlah manja
Saya pun sayang
c/o
Saya beri makan
Nasik campur ikan
Dia minum susu
Setiap waktu
Jaga waktu malam
Tido waktu siang
Bulu hitam putih
Saya pun sayang
yeyyy..tepuk tangan sumer pandai pandai...
sekian terima kasih harap maklum
*entry bengong tul macam musibat..wakakak

6 ulasan:

Afzan berkata...

eleh.. kita pun ada kucing tau! nanti laa.. mlm ni kita crita pasal kucing kiter.. hikhik

comelnyer belang tu.. :)

Afzan berkata...

kak.. bak ym.. nak sembang2 pasal si belang.. kikiki

saya duk kajang.. memandangkan akak pun kat kajang, rase2 saya tringin la nak jumpa si belang tu.. :D

Afzan berkata...

eh lupa lak nak tanya.. tu rak belakang belang tu, komik ke novel? sungguh saya jeles kalo itu koleksi novel akak..

btw, saya da nk khatam baca bicara hati.. mmg bergenang airmata part2 yg sedih tu.. part hepi lak, saya senyum2 & rasa nk nangis jugak.. crita tu mmg best sgt.. padan la akak tak jemu baca sampai 5 kali.. rasenye saya pun sama nanti jadik cam akak..

akak_bieza berkata...

afzan:

owhh..hang pun ada kucing ka..org kata siapa yg suka kucing nih penyayang =)

novel yg hang nampak tu hanya sebahagian sajer. Ada byk lagi dalam kotak. Akak bagi kengkawan pinjam sewa RM 1.00 jea.

Ada satu ketika tu, permintaan punyalah laris sampai boleh novel baru guna duit sewa..hik hik

tapi ada yg pinjam tak pulang pun ada.buat macam harta sendiri. redho jer la.

hang dok kajang gak..haiyoo it's a small world..boleh boleh tak der hal nak jumpa belang. bisa di atur.

Afzan berkata...

wah!! bes bes.. bole la sy sewa novel kt akak pas ni.. sy ni baru je jatuh cinta dgn novel.. baru nk start koleksi.. sblm ni, baca time boring je, pinjam adik punyer.. hehe.. ish akk ni bukan nk bagi ym die.. mana nk contact ni? email add akak pun saya tak tau.. huhu

akak contact saya la yer:
ym= afzan04
gtalk= afzan.amir

gud nite akak bieza.. gud nite belang.. :D

reen berkata...

sy x de kucen!!!huhuhu...